Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Voksne inviteres i børnehave under Design Week Kolding

Alle, der vil vide mere om design i børnehøjde, inviteres til en hyggelig og faglig aften i Designbørnehuset Sanseslottet

 

Under Design Week Kolding, hvor der sættes fokus på design i alle sammenhænge, kan man få et indblik i, hvordan design bruges til at udvikle og inspirere børn i Kolding Kommune.

”Designmetoden bruges til at udvikle vores pædagogiske praksis overfor børnene. Lige fra ændring af en garderobe, til hvordan vi arbejder med inklusion, og hvordan vi inddrager virksomheder, foreninger, forældre og andre borgere i dagtilbuddenes hverdag. Alle dagtilbud arbejder med designmetoder, og mange medarbejdere har deltaget i designuddannelser og har mulighed for at være med til at udvikle praksis”, siger Børnechef, Merete Lund Westergaard, i en pressemeddelelse.

Arrangementet foregår tirsdag den 30. maj i Designbørnehuset, Hoppesvej 25 i Vonsild, kl. 17:30–19:00. Tilbuddet henvender sig til voksne i Kolding, som er nysgerrige og vil vide mere om design på Børneområdet, men børn er også velkommen

Der er gratis transport til og fra arrangementet i Idrætsbørnehavens bus. 

Køreplan:

  • Kolding Storcenter, Indgang A, kl. 16:30
  • UCSYD, kl. 16.45
  • Biblioteksparken, kl. 17:00
  • SDU, kl. 17:15
  • Designbørnehuset, kl. 17:30

Bussen kører retur fra Designbørnehuset kl. ca. 19.00. Alle tiderne er cirkatider.

Vær også opmærksom på, at bussen kører kun denne ene gang, og der er kun plads til 50 personer, så hav cykel eller bil klar i nærheden, hvis det bliver nødvendigt.

Arrangementet er gratis, og der er ingen tilmelding. Da eventen ligger omkring spisetid, er der lidt mundgodt til alle i Designbørnehuset.

Publiceret: 18. Maj 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere