Elvis Comic stiller op til Kommunalvalg i november - og er nu med i foreningen, der vil fremme en by-garden i Kolding.
Elvis Comic stiller op til Kommunalvalg i november - og er nu med i foreningen, der vil fremme en by-garden i Kolding.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Valgkamp med lokallivet in mente

Byrådsspiren Elvis Comic har engageret sig i det lokale musikmiljø - flere lokale initiativer er nemlig vejen frem, mener han.

Af Emma Biørn Fish

 Vi har i det seneste år fulgt den kun 20-årige Elvis Comic, der i år stiller op for Socialdemokraterne, når der er kommunalvalg til november.

“Det har været en lang optakt indtil videre, og jeg glæder mig til at komme i gang med den egentlige valgkamp efter sommerferien,” fortæller Elvis Comic, som dog stadig har travlt med at deltage i valgmøder og lære koldingenserne bedre at kende.

Det gør han på flere måder, blandt andet ved at involvere sig i det lokale foreningsliv.

“Jeg er netop blevet valgt som kasserer for Kolding Garden, som vi prøver at få op at stå igen,” fortæller han.

En forening med stolthed

Bag Kolding Garden står en bred blanding af unge og gamle, der vil have det musikalske fællesskab tilbage til byen, der indtil 2006 faktisk havde sin egen by-garde.

“Der er en masse engagerede musiker bag - men jeg har ikke en tone i livet, derfor hjælper jeg på den måde, som jeg nu bedst kan,” fortæller Elvis Comic, der til dagligt læser økonomi.

Han mener, at det er vigtigt for en kommune som Kolding at have en garde, da det både skaber sammenhold, et musikalsk mødested og glæde for kommunens borgere.

“Lige nu er vi meget langt fra mål, da foreningen hverken har råd til instrumenter eller til uniformer, men det skal nok komme. Jeg har lært fundraising i min tid som lokalpolitiker, så her kan jeg hjælpe foreningen med mine kontakter,” siger Elvis Comic.

Selvom den unge byrådskandidat er presset af både valgkamp og studieliv, har han nemlig alligevel valgt at prioritere foreningsarbejdet.

“Jeg synes, at det er vigtigt at være en del af foreningslivet, som er med til at berige vores samfund. Og et initiativ som det her fortjener virkelig al den støtte, de kan få,” forklarer han.

En bred valgkamp

Samtidig lægger Elvis Comic heller ikke skjul på, at netop tiltag som at blive kasserer for foreningen hjælper ham på vej i valgkampen.

“Det er mulighed for at møde nogle mennesker, jeg normalt ikke ville møde, og det er samtidig en enormt god sag at arbejde for,” fortæller han.

Som lokalpolitiker-kandidat er det nemlig vigtigt for ham, at han møder så bredt et udvalg af borgerne som muligt.

“Jeg har været til store møder i forskellige foreninger, jeg har været på skoler og plejehjem, og jeg har været hjemme hos folk privat til kaffemøder - jeg har endog givet et interview til en bosnisk radiokanal i Odense. Jeg er af bosnisk oprindelse, så det er også vigtigt for mig, at danskere med anden etnisk oprindelse stemmer, hvorfor jeg gav interview på bosnisk - selvom det ikke var helt så let at udtrykke sig, som det er på dansk,” slutter Elvis Comic med et grin.

Publiceret: 16. April 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere