Erling Lykke Sørensen, Anette Thomsen og Morten Møller Pedersen er de nominerede til Årets Leder i Kolding Kommune.
Erling Lykke Sørensen, Anette Thomsen og Morten Møller Pedersen er de nominerede til Årets Leder i Kolding Kommune.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tre nominerede til Årets Leder

De frivillige ildsjæle skal hyldes

 Hvert år uddeler Fritids- og Idrætsudvalget prisen som Årets leder til en person fra en forening godkendt under Fritidsrådet.

Prisen på 5000 kr. uddeles i forbindelse med Fritidsfesten, der er en tak til hele foreningslivet for det store arbejde, der foregår på frivillig basis.

Fritidsfesten holdes fredag den 3. februar 2017. Prisen som Årets leder 2016 uddeles til en af følgende 3 nominerede:

Erling Lykke Sørensen, VIF Gymnastik

Erling Lykke Sørensen er 76 år og har været med til at starte Vamdrup Gymnastikforening i 1976 og medvirkende til, at foreningen i 2016 fejrer 40 års jubilæum.

Erling kom til en by og synes, der var for lidt foreningsliv. Han fik samlet nogle aktive kræfter, og foreningen blev ”født”. Han var herefter i bestyrelsen i mange år og havde naturligvis selv hold – op til flere dengang - og det har han stadig.

Erling har indtil for nylig været aktiv i bestyrelsen på revisor-posten, og han har troligt deltaget i generalforsamlinger, hvor han vælges til ordstyrer år efter år, fordi han har styr på paragraffer og regler.

Morten Møller Pedersen, Seest Boldklub

I Seest Boldklub er det ikke altid lige nemt at finde frivillige til at give en hånd med til den daglige drift af klubben.

Derfor er klubben meget glad for at have Morten Møller Pedersen, som formand. Han sidder både som formand for fodboldudvalget, styrer næsten ene mand ungdomsudvalget, styrer cafeteriet, finder sponsorer samt kridter banerne til alle holdenes kampe. Samtidig spiller han på klubbens oldboys hold og er der behov for det, napper han også en seniorkamp.

Anette Thomsen, Hejls IF

Anette er en fantastisk person, en stor ildsjæl og drivkraft. Anette sidder i bestyrelsen i Hejls IF. Her deltager hun engageret i udvikling af foreningen.

Hun tager nye initiativer, er sprængfyldt med idéer og er fantastisk til at føre dem ud i livet. Alt sammen aktiviteter til gavn for foreningen og til glæde for medlemmer og borgere i Hejls og omegn. Hun er desuden formand for gymnastikafdelingen og instruktør på et af familieholdene.

Publiceret: 08. Januar 2017 18:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere