Christiansfeld Idrætsforening, Lunderskov Motionsboksning og BK Trekanten er nomineret til Årets Forening i Kolding Kommune.
Christiansfeld Idrætsforening, Lunderskov Motionsboksning og BK Trekanten er nomineret til Årets Forening i Kolding Kommune.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tre klubber nomineret til Årets Idrætsforening

Boksning, bowling og lidt af det hele

Hvert år uddeler Kolding Kommune prisen som Årets forening til en forening godkendt under Fritidsrådet.

Prisen på 10.000 kr. uddeles i forbindelse med Fritidsfesten den 3. februar 2017.

Fritidsfesten er en tak til alle foreninger for det store arbejde, der foregår på frivillig basis i hele Kolding Kommune.

Prisen som Årets forening 2016 uddeles til en af følgende tre nominerede foreninger.

Christiansfeld IdrætsForening

Christiansfeld Idrætsforening blev oprettet i 1924, en 92 år gammel forening, der stadig er i udvikling.

Der er aktiviteter for alle aldre, fra 1 år til 90 år indenfor Fodbold, Håndbold, Gymnastik, Løbeklub, Bueskydning, Badminton, Bordtennis, Basket, Volley, Fitness, Spinning, Jumping Fitness, Sjov lørdag og selvfølgelig Seniorafdelingen, hvor man kan gå til Krolf, Stavgang, Gå dig glad, Badminton 60+, Motion 60+.

I år har klubben fået samlet sine aktiviteter i og omkring Cuben. Det har givet et kæmpe løft til foreningen med medlemsfremgang og rigtig gode muligheder for at træne på samme tid.

Lunderskov Motionsboksning

Lunderskov Motionsboksning blev etableret for lidt over tre år siden, og har virkelig formået at vokse sig stor på ganske kort tid. Så stor, at lokalerne nærmest ikke kan rumme alle dem, der møder op.

Foregangsmand og kone er Thomas og Stine Graversen, som virkelig forstår at gøre det fuldt ud, når de iværksætter deres planer. Ikke nok med at de står for træningen, så sørger de også for, at klubben fornyer sig med inventar.

Bowlingklubben Trekanten KIF

BK Trekanten KIF har i flere år arbejdet målrettet med udvikling af bowlingsporten under mottoet: Bowling for alle.

BK Trekanten KIF er den største bowlingklub i Danmark målt på licenserede spillere. Det betyder, at der er plads til både børn, unge, voksne og seniorer – og tilmed på alle niveauer. Det har været et erklæret mål for BK Trekanten KIF, at sikre helheden, således at der er plads til alle aldersgrupper og alle niveauer indenfor sporten.

Det betyder, at klubben råder over såvel international elite, børn og pensionister.

Publiceret: 08. Januar 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt