Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

To blottere inden for en time i Kolding

På trods af den bidende kulde i weekenden var der alligevel et par mænd, der tilsyneladende havde fået for meget tøj på.

I hvert fald følte de en ubændig trang til at smide kludene, og det foregik i begge tilfælde foran et kvindeligt publikum.

Omkring klokken 11.45 var det på Q8 på Haderslevvej. Her kom en 56-årig mand ind i forretningen og spurgte den kvindelige ekspedient, om hun havde lyst til at se hans penis. Det havde hun ikke synderlig meget lyst til, men det forhindrede ikke manden i at hive den frem, fortæller lokalpolitiet i Kolding.

Herefter meddelte ekspedienten, at hun ville ringe til politiet, men da hun gik efter telefonen fik hendes ligeledes kvindelige kollega samme spørgsmål fra den 56-årige.

Heller ikke denne gang forstod manden et pænt 'nej tak', så da politiet kom ud til tankstationen, kunne de sigte ham for to tilfælde af blufærdighedskrænkelse. 

Blottede sig i solcenter

Bare en times tid efter episoden på Q8, havde en ung fyr på 25 år også fået rigeligt med tøj på. Han var godt nok også gået ind i et solcenter på Agtrupvej, men havde tilsyneladende ikke helt forstået konceptet.

I hvert fald fortæller lokalpolitiet i Kolding, at han havde lukket sig ind i en af kabinerne, og hver gang der kom kvinder ind i solcenteret, gik den den 25-årige ud og blottede sig foran dem.

Det var åbenbart ikke alle, der lige tilfredse med at få et nærbillede af månen, når de troede de skulle have sol, og derfor blev politiet tilkaldt.

Da ordensmagten kom til solcenteret erkendte manden med det samme, at han havde blottet sig for kvinderne, oplyser politiet.  

Publiceret: 09. Januar 2017 11:40
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere