Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Surferne fik en kort tur på vandet i Hejlsminde

Surferne fik en kort tur på vandet, mens børnene legede i sandet på den første dag af årets Dunkerbeck Regatta og Hejlsminde Strandfestival

pra

Fredagens skybrud havde godt nok gjort stranden våd og sjappet – men det afholdt ikke de lokale for at kigge fordi. Ved vandkanten ledte de mindste børn efter krible-krable dyr, ude på det lave vand prøvede de lidt større børn kræfter med en kajak eller et Stand Up Padle-bræt, og ude i bugten kæmpede surferne med at få vind i sejlene.

For vinden var svag, så det blev kun to korte sejladser, før dommeren sendte surferne på stranden. Men de kom på vandet, og dét glæder Britt Dunkerbeck, der for anden gang arrangerer regattaen.

“Det er så skønt at se så mange på stranden i Hejlsminde. Her var børn med deres forældre. Her var pensionister, der kigger forbi, og så har surferne været på vandet. Vi har knoklet for at få arrangementet op at stå på vores lille strand. Hele byen har været med. Jeg er bare så stolt over, at det er lykkedes,” siger Britt Dunkerbeck.

Lørdag aften var det den nyåbnede restaurant Ellegaards Landkøkken i Hejlsminde, der leverede mad til både gæster, surfere og frivillige.

Brormand - en tung dreng

Hendes bror, Bjørn Dunkerbeck, har vundet VMs forskellige discipliner 42 gange. Han var også med i feltet på dagens to sejladser – uden at blande sig i toppen.

“Jeg er jo en tung dreng, så jeg skal bruge masser af vind. Det havde vi ikke i dag. Men vi kom på vandet, og det er vigtigt. Windsurfere er vant til at vente på vind, så vi er glade, når vi kan komme på vandet,” siger han.

Både regattaen og strandfestivalen fortsatte søndag, hvor der var lidt mere vind til brætsejlerne.

Publiceret: 12. Juni 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere