Billedtekst
Billedtekst
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Sommerbogen 2017: Læs tre bøger og få én gratis

Børn på 7-14 år opfordres til at deltage i bibliotekets store konkurrence

Sommerferien nærmer sig og på biblioteket er der masser af inspiration til ferielæsning. Fra 16. juni til 26. august kan alle børn på 7-14 år deltage i den store Sommerbogskonkurrence.

Sommerbogen er både for læsehestene og for de elever, der har svært ved at bevare læselysten i ferier - eller som måske i forvejen ikke læser ret meget.

Konkurrencen går ud på, at børnene skal læse minimum tre bøger og derefter skrive en kort anmeldelse af hver bog.

Vælger selv bøgerne

Børnene vælger selv, hvilke bøger de vil læse, så længe det er fagbøger og skønlitterære bøger, der svarer til børnenes alder og læseudviklingsniveau.

Bibliotekar Lotte Klemens Thomhave mener, det er vigtigt, at børnene får gode læseoplevelser i deres fritid. ”Når børn læser bøger lærer de samtidig at fordybe sig og få et større ordforråd”, siger bibliotekar Lotte Klemens Thomhave.

Der er en bogpræmie til alle børn, der deltager. Når børnene har skrevet tre anmeldelser og afleveret dem på biblioteket, får de en gratis bog efter eget valg.

Sommerbogen er et samarbejde mellem alle landets biblioteker og det nye site for tweens. Læs mere på www.biblo.dk/sommerbogen.jesl

Publiceret: 19. Maj 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere