Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Solen skinnede på ny flisepudser

Den solbeskinnede Årets By Flise på Rådhuspladsen i Kolding blev pudset torsdag den 11. maj om eftermiddagen. Projektleder Martin Broberg Trekantområdet Danmark blev iført aspirantkitlen og den obligatoriske baskerhue.

Efter en intens og grundig pudsning af flisen fik ceremonimester Poul Ankjær Lauget til at godkende Martin Broberg som ny flisepudser i Kolding Flisepudser Laug af 1985.   

Efter endt flisepudsning gik alle ind til årets Laugsforsamling. Her blev dagsordenen ifølge Laugsskraaen fulgt.

Styrelsen foreslog Paul Jepsen som dirigent, han valgtes uden modkandidater. Efter at have konstateret at alle tidsfrister med hensyn til udsendelse af dagsordenen var i orden, gav han straks ordet til oldermanden, Otto Skak, som kunne aflægge sin beretning.

Her er det især springvandet i Slotssøen, som springer i øjnene, efter flere års hårdt slid er det lykkedes at få alle formaliteter og godkendelser på plads, så der nu er givet grønt lys fra Kolding Kommune til et springvand i Slotssøen.

Der var stor tak til springvandsudvalget bestående af Ole Hübner, Jørgen Lynggaard og Otto Skak, det er ikke mindst deres ihærdighed, udholdenhed og stædighed, som har muliggjort projektet. 

Ved julekoncerterne i 2016, blev der uddelt donationer til Natteravnene, Brændkjærkirken, Kristkirkens Korskole.

 

Der var genvalg til hele Styrelsen, som blev sammensat sådan: Oldermand Otto Skak, viceoldermand Jørn Pedersen, kassemester Carl C. Poulsen, skriver Teddy Schønberg og fanebærer Mogens Kyed. Styrelsen er nu klar til nye spændende opgaver i flisepudser regi.      

Publiceret: 15. Maj 2017 14:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere