Eleverne skal dyste i fem forskellige discipliner: 60 meter, 400 meter, længdespring, boldkast og en 20 x 60 meter stafet, der afslutter dagen. 
Vinderne hos både 4. og 5. klasse kvalificerer sig til finalen i Skole OL, der bliver afviklet juni måned på Ceres Park & Arena i Aarhus.
Eleverne skal dyste i fem forskellige discipliner: 60 meter, 400 meter, længdespring, boldkast og en 20 x 60 meter stafet, der afslutter dagen. Vinderne hos både 4. og 5. klasse kvalificerer sig til finalen i Skole OL, der bliver afviklet juni måned på Ceres Park & Arena i Aarhus.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Skole-OL møder stor opbakning blandt kommunens skoler

Der var fra starten stor interesse fra folkeskolerne i Kolding Kommune for Skole OL, og det har vist sig at holde stik, hvor Kolding KFUM Atletik & Motion kan gøre deltagerantallet op for det store atletikstævne, der bliver afviklet den 11. og den 17. maj i år.

Der har tilmeldt sig 1130 elever fra næsten alle folkeskoler i Kolding Kommune. Det er naturligvis noget, der vækker begejstring hos arrangørerne.  

"Vi havde selvfølgelig håbet på, at der ville interesse og opbakning, men det kommer bag på os, at vi får over 1000 skoleelever på stadion for at dyste i atletik," siger formand for Kolding KFUM Atletik & Motion, Susanne Holmelund Jørgensen, i en pressemeddelelse.  

Der er stort set lige mange tilmeldte fra de to årgange. 579 elever fra 5. klassetrin er meldt til, mens der er 551 fra 4. klassetrin. Også antallet af drenge og piger bliver nogenlunde det samme – 572 piger og 558 drenge.  

Klubben havde på forhånd valgt at dele Skole OL over to dage for netop at undgå, at der ville blive for mange i gang, og det valg viser sig at være helt rigtigt, mener Susanne Holmelund Jørgensen.  

"Vi vil gøre alt for, at eleverne får den bedste oplevelse, og det kan vi give dem, når vi afvikler det over to forskellige dage," siger hun.  

Torsdag den 11. maj er det 4. klasserne fra de kommunale folkeskoler, der dyster i atletikdiscipliner på Kolding Stadion. Ugen efter – onsdag den 17. maj – er det så 5. klasserne, der skal på stadion.  

Skole OL bliver i øvrigt indledt med åbningstaler af borgmester Jørn Pedersen og formand for Fritids- og Idrætsudvalget Tanya Buchreitz Løwenstein. Stævnerne begynder begge dag kl. 9 og slutter med stor holdstafet kl. 14. 

Publiceret: 18. April 2017 20:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt