Formanden for Kolding Havn Kjeld Kjeldsen fortæller, at sikkerheden er øget på havnen. Pressefoto
Formanden for Kolding Havn Kjeld Kjeldsen fortæller, at sikkerheden er øget på havnen. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er der kommet mere sikkerhed på havnen

Kolding Havn har sørget for at forbedre sikkerheden for folk, der færdes der

Det skal være sikkert. Derfor har Kolding Havn systematisk arbejdet med at forbedre sikkerheden for personer, som færdes på havnen, og det er meget synligt omkring havnebassinet.

”Vi har gjort en indsats for yderligere at skærpe sikkerheden for alle, som færdes på havnen - vores egne medarbejdere og alle andre - hvor deres job med transport bringer dem til Kolding Havn. Vi må heller ikke glemme de mange gæster på havnen, som kommer i deres fritid: fiskerne og de mange som tager en gåtur ved havnebassinet. Det er en trafik af personer, som i fremtiden kan øges dramatisk, når inderhavnen udvikles til café- og shoppingmiljø,” udtaler Kjeld Kjeldsen, formand for Kolding Havn.

”Vores indsats for sikkerheden har været både systematisk og synlig. Der er opsat redningskranse fra Trygfonden, der er gulmalede stiger ved havnebassinet, og der er netop opsat nye skilte, som angiver en position på havnen, så redningskøretøjer hurtigt kan finde frem, når man ringer 112,” siger formanden.

Ifølge statistikken er der i gennemsnit én fatal drukneulykke i Danmark hver uge. Hver fjerde drukneulykke sker i havne, hvilket er på samme niveau som ulykker på åbent vand.

/red

Publiceret: 15. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere