Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ros til Jobcentret

Michael Jensen, Solsortevej 33, 6000 Kolding. Arbejdsmarkedudvalget. Kolding Byråd. (S).

Tre ud af fire virksomheder er tilfredse med Jobcentret siger en rundspørge til 700 virksomheder, 72% af virksomhederne er helt eller delvis tilfredse med samarbejdet.

Det er god læsning og hvis man ellers kunne få de sidste 28% med også ville det være fantastisk.

Borgerne er også blevet bedt om at evaluerer deres syn på Jobcentret, den viser at der er en generel tilfredshed her også.

Dog mener nogle at at den skrevne kommunikation fra Jobcentret til borgerne er for " knudret" og skrevet i et uforståeligt sprog, Jobcentret arbejder kontinuerligt med at skrive til borgerne i et forståeligt sprog i de breve Jobcentret er ansvarlig for.

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har bedt kommunerne om at komme med input til at regelforenkling på arbejdsmarkedområdet, derfor har Beskæftigelses og Integration's forvaltningen begået et digert skriv til samme minister om hvorledes man set med deres øjne kan regelforenkle.

Jeg syntes at det er fornemt arbejde forvaltningen har lavet, hvor man i mange af forslagene ser på regel junglen fra borgernes side for at systemet kan gøres mere flexibelt og tage hensyn til borgerens individuelle situation. 

Så må man håbe på at ministeren lytter.

Men der skal lyde et "godt gået" til Jobcentret herfra. 

Publiceret: 18. Juni 2017 08:24
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere