Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Rift om billetter til EM i badminton

Flere end 5000 har allerede sikret sig pladser på tilskuerpladserne i Sydbank Arena, når mesterskaberne spilles den 25.-30. april.

Et brag af en badmintonfest i Trekantområdet. Det lovede borgmester i Kolding, Jørn Pedersen, da det for knap to år siden blev afgjort, at det kommende EM i badminton skulle spilles i Kolding. Og med mere end 5000 solgte billetter er der da også lagt op til noget af en fest på tilskuerpladserne i Sydbank Arena.

Publikum får ikke færre end 23 danske spillere at heppe på. Men særligt én af spillerne er ekstra meget på hjemmebane i Trekantområdet. Det er den forsvarende europamester i herredouble 29-årige Mads Conrad-Petersen, der oprindeligt kommer fra Askov, og har spillet alle sine ungdomsår i henholdsvis Vejen og Erritsø ved Fredericia.

Især 3-dages billetterne fra fredag til søndag er populære, men det stadig muligt at sikre sig en plads. Der sælges også både endagsbilletter og partoutkort på ticketmaster.dk. Derudover kan man købe restbilletter i billetsalget i entréen på Sydbank Arena en time før dagens første kamp på alle spilledage. 

Det er Sport Event Denmark, Kolding Kommune, Badminton Danmark og Trekantområdet, der er værter for mesterskaberne.

Foreløbig tidsplan:

Tirsdag d. 25 april / 13-22 (4 baner)

Onsdag d.26 april / 10-22 (4 baner)

Torsdag d. 27 april / 13-22 (4 baner)

Fredag d. 28 april / 17-22 kvartfinaler (4 baner)

Lørdag d. 29 april / 12-17 semifinaler (2 baner)

Søndag d. 30 april / 12-17 Finaler (1 bane)

Publiceret: 15. April 2017 20:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere