Bob Corlew indskriver sig
Bob Corlew indskriver sig
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Præsidentbesøg: Hver Lion hjælper 70 mennesker

Hjælpen sker eksempelvis. gennem indsamling af briller eller penge til mæslingevaccinationer, nye nethinder, katastrofehjælp og meget mere.

Det var et af de budskaber, som Lions internationale præsident Bob Corlew kom med under sit møde med danske Lions i Kolding i søndags.  Derfor slog han også til lyd for, at Lions hele tiden forsøger at finde nye Lions medlemmer, så der kan hjælpes endnu flere.

Lions Danmark havde inviteret alle Lions medlemmer til at møde den internationale præsident på KUC i Kolding. Bob Corlew kommer fra en Lions klub tæt på Nashville og var på et tre dages besøg i Danmark.

Ud over mødet på KUC besøgte Bob Corlew blandt andet Rådhuset, hvor borgmester Jørn Pedersen modtog præsidenten. Præsidenten var meget begejstret for rammerne på rådhuset og den flotte byrådssal, hvor han kvitterede med rosende ord til både byen og borgmesteren.

Efterfølgende eskorterede borgmesteren hele den øverste Lions ledelse med den internationale præsident i spidsen til Koldinghus, hvor der blev indtaget en frokost i Madkælderen og en optagelse af hele følget i Koldinghus Ordnen, hvor Bob Corlevs ordens nummer naturligvis skulle være noget med 1taller og han fik medlems nr. 1111 . Eftermiddagen blev afsluttet med en rundvisning på slottet.

Publiceret: 17. Marts 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt