Billedtekst
Billedtekst
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ny restaurant flytter ind på hotel

Restaurant Grønningen åbner her i april ved Zleep Hotel i Kolding

 Kolding får ny restaurant. Navnet er Restaurant Grønningen og stedet slår dørene op her i april ved Zleep Hotel Kolding.

Restaurant Grønningen åbnes af makkerparret Søren Christensen og Jonas Ladefoged, der mødte hinanden på Otterup Hotel. Jonas Ladefoged, der i dag er 25 år gammel, var dengang i lære hos Søren Christensen, som har næsten 40 års erfaring. Han startede sin karriere i branchen som 12-årig og har været selvstændig i 16 år. De to har i mange år arbejdet sammen og nu skal deres erfaring bruges i Kolding.

”Det er dejligt, at der både er plads til at drive restaurant og selskaber. Det betyder, at vi kan invitere et bredt segment indendørs. Vi glæder os virkelig meget til den daglige kontakt med både hotelgæster og lokalsamfundet, når de gæster restauranten”, fortæller Søren Christensen, medstifter af Restaurant Grønningen.

Spisestedet har plads til 80 gæster, men på sigt ønsker restauratørerne at tilbyde mere end 100 pladser i restauranten.

”Det bliver dejligt at få liv i restauranten igen. Vi har savnet, at kunne tilbyde vores gæster en spisemulighed tæt på. Åbningen kommer til at skabe mere liv på hotellet,” siger Ulrik Guldborg, Hotelchef på Zleep Hotel Kolding.

Publiceret: 17. April 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere