Gravide og børnefamilier i sårbare situationer kan se frem til sociale aktiviteter og arrangementer, når Mødrehjælpen åbner i Kolding. Foto: Ole Joern
Gravide og børnefamilier i sårbare situationer kan se frem til sociale aktiviteter og arrangementer, når Mødrehjælpen åbner i Kolding. Foto: Ole Joern
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mødrehjælpen vil åbne forening og butik i Kolding

Søger frivillige og holder informationsmøde onsdag 18. januar

 Mødrehjælpen åbner lokalforening i Kolding. Lokalforeningen kommer til at repræsentere Mødrehjælpen og skal blandt andet lave sociale aktiviteter for gravide og børnefamilier i sårbare situationer i lokalområdet.

Mødrehjælpens lokalforeninger bliver drevet af frivillige. Lokalforeningen i Kolding er i sin begyndelse, og derfor søger man lokale ildsjæle, der vil være med.

”Vi ved fra vores andre lokalforeninger, hvor stor en forskel det gør i familiernes liv, at frivillige har lyst til at arrangere sommerlejr, lave månedlige fællesspisninger eller være med til at afholde børnefødselsdagen, når man ikke selv har overskuddet og overblikket i hverdagen. Vi glæder os meget til at kunne tilbyde det samme til familier i Kolding,” siger Lone Sørensen, frivilligkonsulent i Mødrehjælpen.

Butik med genbrug

En central del af arbejdet i Mødrehjælpens lokalforening i Kolding er at drive en butik med genbrug til børn. Det er endnu ikke bestemt, hvor butikken skal ligge.

”Overskuddet fra butikken går direkte til lokale aktiviteter og til Mødrehjælpens landsdækkende, professionelle rådgivning. Derfor hører vi også gerne fra frivillige, der har erfaring med butiksdrift eller lyst til at stå i butikken,” siger Lone Sørensen.

Hvis man er interesseret i at være frivillig i Mødrehjælpens lokalforening, kan man kontakte Lone Sørensen på mail los@moedrehjaelpen.dk.

Mødrehjælpen afholder informationsmøde onsdag 18. januar kl. 16.30-18 i Kolding Selvhjælp, Banegårdspladsen 2 i Kolding. jesl

Mødrehjælpen

Er en privat, socialhumanitær organisation, som har til formål at hjælpe gravide og forældre i sårbare situationer.

Har rådgivningshuse i København, Aarhus, Odense og Aalborg og lokalforeninger i 23 af landets kommuner.

Har 150 lønnede medarbejdere og 1.200 frivillige landet over.

Publiceret: 09. Januar 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt