Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Mads og Designpanelet i Kolding

Den kendte radiovært Mads Steffensen har skiftet sit Monopol ud med et Designpanel, når han kommer til Kolding i forbindelse med Design Week Kolding i uge 22.

 

Som en del af verdens største designproces kan 250 af Koldings borgere nu blive inddraget i processen på yderst utraditionel vis. Det kan de, når radioværten Mads Steffensen sidder for bordenden som han plejer, men med en række dilemmaer som kommunens designkonsulenter har fundet i forbindelse med deres opgaver ude blandt kommunens borgere.

 

Et panel kommer med deres faglige input og erfaringer, men gæsterne i salen på Comwell kan også give deres besyv med. Alle de svar og kommentarer der indgår i løbet af arrangement, bliver taget med i det videre arbejde med at udvikle en ny selvværdsstrategi og til at lave konkrete forbedringer for borgerne i Kolding Kommune.

 

Arrangementet finder sted den 1. juni kl. 19.00 – 21.00 på Comwell Kolding. Der vil være mulighed for køb af drikkevarer i forhallen fra kl. 18.00 – dørene åbnes kl. 18.30. Arrangementet er gratis, men der skal vises billet i døren.

 

Billetter kan bestilles gratis på www.Billetto.dk – ”Mads og Designpanelet”

 

Publiceret: 16. Maj 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere