Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lions besøg hos Home-Start Kolding

Mandag formiddag fik Home-Start Kolding besøg i Kvarterhuset på Junghansvej af præsident Teddy Schønberg Lions Bramdrupdam.

Grunden til besøget udspringer af, at koordinator Bettina Lössl havde været ude hos Lions Bramdrupdam for at fortælle Lions medlemmerne om, hvad Home-Start står for.

Hun fortalte om, at Home-Start har 35 frivillige personer, som hjælper småbørnsfamilier i Kolding, hvor man ikke lige kan få dagligdagen til at fungere på grund af sygdom eller andre problemer.

Det betyder, at man i en periode kan have brug for en person udefra til at hjælpe med at få det hele til at glide.

Det er her de frivillige yder en enorm indsats. Indsatsen gives typisk i en periode på op til et halvt år, hvis man inden for kortere tid finder ud af, at nu fungerer dagligdagen fint igen, kan hjælpen selvfølgelig afsluttes før.

Der findes eksempler på, at de frivillige personer, som har været tilknyttet en familie gennem længere tid bliver gode venner og ses privat efter at hjælpen er ophørt. 

Medlemmerne i Lions Bramdrupdam synes, at den indsats som Home-Start Kolding yder fortjente en donation på 15.000,- kr., derfor fik Home-Start Kolding besøg mandag formiddag.  

Publiceret: 18. Maj 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere