Line Staarup Fey har indstillet Flying October fra Kolding som årets IBA praktiksted. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Line Staarup Fey har indstillet Flying October fra Kolding som årets IBA praktiksted. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Line fandt sin hylde da hun kom i praktik

Line er sammen med Flying October fra Kolding i finalen til Årets IBA Praktik

 Line Staarup Fey fra Rødding tumlede lidt med at finde ud af, hvad hun ville, og hvad hun var god til. Lige indtil hun hørte om uddannelsen til Entrepreneur og designmanager (i daglig tale kaldet E-designer) på IBA Erhvervsakademi Kolding.

Det føltes rigtigt. Og hun blev bekræftet i sit valg, da hun kom i praktik hos virksomheden Flying October i Kolding. Et praktikophold så vellykket, at hun nu har indstillet det til Årets IBA Praktik.

Stor selvstændighed

“Det har givet mig noget personligt at være her. Jeg er blevet meget gladere som menneske. Her føler jeg, at jeg bidrager med noget godt. Så jeg er begyndt at hvile meget mere i mig selv”, siger Line i en pressemeddelelse fra IBA. Begejstringen er heldigvis gengældt:

“Line udviste med det samme en stor grad af selvstændighed. Hun fik tingene gjort og havde ikke brug for meget hjælp. Og hun havde de rette argumenter for, hvorfor hun havde gjort, som hun havde”, husker chef Jakob Roland Holst, der også var imponeret over, at Line hjemmevandt brugte et såkaldt 'moodboard' til beskrive stemninger og brands.

Finalen foregår tirsdag 18. april på IBA, hvor de fem finalister skal ind og 'pitche' deres praktikophold foran en jury. srj

Publiceret: 17. April 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere