”Holdet af indsamlingsfrivillige i Kolding. Fra venstre: Signe, Maria, Aida og Maja”
”Holdet af indsamlingsfrivillige i Kolding. Fra venstre: Signe, Maria, Aida og Maja”
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Læger uden Grænser samler ind i Kolding

Når Læger uden Grænser går på gaden den 28. maj for at samle ind til nødstedte mennesker verden over, går flere af Koldings borgere med. Den lokale indsats er uvurderlig for lægerne og sygeplejerskerne i de kriseramte områder

’Meld dig som indsamler!’ ’Bliv læge for en dag!’ Sådan lyder opfordringerne fra flere af Koldings lokale ildsjæle, der i disse dage forsøger at rekruttere deres naboer, venner og bekendte til at samle ind for en god sag: Medicin- og akut lægehjælp til nødstedte mennesker i nogle af verdens værste brændpunkter.

   ”Læger uden Grænser gør et vigtigt stykke arbejde for både børn, voksne og familier verden over. For mennesker, der lever på kanten af, hvad der overhovedet er menneskeligt muligt. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel, og derfor har jeg meldt mig som indsamler. Jeg håber, at rigtig mange vil stille op og gøre det samme,” siger Maja, der er lokal indsamlingsleder i Kolding, i en pressemeddelelse.

 

I den kommende tid vil de lokale butikker, pladser og togstationer få besøg af lokale borgere iført kitler og postkort i et forsøg på at få flere til at melde sig til en hyggelige søndags-gåtur med indsamlingsposer i hånden.

   Sidste år var det første gang, at organisationen samlede ind og næsten 5.000 danskere meldte sig for at hjælpe – i år håber den, at der kommer endnu flere.

   ”Det er meget vigtigt for os, at lokalmiljøerne er så gode til at bakke os op, som de blandt andet er her i Kolding. Uden jeres hjælp, kunne vi slet ikke gøre den store forskel, vi gør. Vi mangler stadig hænder i marken, men er dybt taknemmelige for den store indsats, der allerede er blevet gjort,” siger Jesper Brix, der er direktør i Læger uden Grænser.

 

Meld dig som indsamler: www.indsamling.msf.dk

Publiceret: 15. Maj 2017 18:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere