Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Koncert med SNUK

Tirsdag d. 16. Maj kl. 19.00 i Egtved kirke – koncert med SNUK (Svendborgs nye ungdomskor) der denne aften, under ledelse af Ulrich Klostergaard og Povl Balslev, synger korsatser fra både deres rytmiske og klassiske korrepertoire

SNUKkoret synger på sin fjerde sæson og har allerede markeret sig som et endog meget spændende, velsyngende og dygtigt kor. Mange af de 40 sangere i alderen 17-24 år har en baggrund for at synge i kor fra  musikefterskoler og har i SNUK fået mulighed for at videreudvikle deres sangglæde og glæde ved at synge i kor.

 

Koret synger både rytmisk og klassisk og vil ved koncerten denne aften synge numre af bl.a Mozart, Eric Whitacre, Ola Gjeilo ligesom der i den rytmiske afdeling vil være musik af bl.a Anne Linnet, Coldplay, Peter Gabriel og mange andre.

 

Korets dirigenter Ulrich Klostergaard og Povl Chr. Balslev er begge meget erfarne korledere – førstnævnte er tidligere underviser i musik på Ollerup Efterskole for musik og sang og nu korleder på Ida Holst skole i Svendborg samt organist i Vejstrup valgmenighed på Fyn – sidstnævnte er organist, kantor og klokkenist ved Vor Frue kirke i Svendborg og leder udover SNUK også Vor Frues kantori ligesom Povl Balslev er komponist af mange kor og orgelsatser samt sange og salmer. Der er ingen tvivl om at både kor og dirigenter vil levere et brag af en koncert denne aften i Egtved kirke.

 

Alle er velkomne.

Der er fri éntre.

Publiceret: 16. Maj 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere