Multibanen ved Brostræde i Kolding fjernes i uge 24. Pressefoto
Multibanen ved Brostræde i Kolding fjernes i uge 24. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kommunen fjerner multibane midt i byen

Multibanen ved Brostræde rives ned. Kommunen har dog planer om ny bane

Multibanen ved Brostræde i Kolding skal fjernes. Mulitibanen ligger på et areal, der bliver inddraget til Domeas nye boligbyggeri, og derfor skal banen fjernes, Til efteråret skal Klostergården også rives ned for at give plads til de nye boliger, men Kolding Kommune går allerede nu i gang med at fjerne banen, Arbejdet begynder i uge 24, lyder det fra kommunen.

“Vi står overfor en række større reparationsarbejder på multibanen, og tilstanden er efterhånden på et niveau, hvor vi ikke kan forsvare at holde banen åben. Da banen alligevel skal fjernes om kort tid, bruger vi ikke midler på at reparere banen,” fortæller landskabsarkitekt Thomas Thinghuus fra By- og Udviklingsforvaltningen.

Han fortæller, at det meste af udstyret fra banen som basketstolper- og net, affaldsbeholdere, belysning, m.m. vil blive genbrugt. På banen har man kunnet spille basketball, hockey og streetfodbold.

Ny bane på vej

I forbindelse med det nye boligbyggeri er der lavet en helhedsplan for området, som blandt andet omfatter en ny multibane. Planen er, at den skal placeres på den anden side af Brostræde for enden af Idrætsbygningen. Kommunen og idrætsbygningens brugerråd designer banen lige nu.

Publiceret: 14. Juni 2017 08:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt