Tegning af den nye Legepark, designet af tegnestuen MONSTRUM.
Tegning af den nye Legepark, designet af tegnestuen MONSTRUM.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Koldings unger får en ny legeborg

Legeparken fejrer byjubilæet med en legeborg formet som Koldinghus

5.juni fejrede hundredvis af børn og deres familier Grundlovsdag i Legeparken. Som en del af festlighederne overrakte filialdirektør for Fynske Bank i Kolding Morten Skov en check på en kvart million kroner til kulturudvalgsformand Jesper Elkjær, og dermed er Legeparken sikret en ny, spektakulær attraktion næste år, når Koldinghus – og dermed også Kolding by - fylder 750 år.

“Vi vil gerne donere midler til projekter, som mange kan få glæde af og derfor er jeg glad for, at Fonden for Fynske Bank kan bidrage til at legebørn i alle aldre får en ny attraktion i den velbesøgte Legepark i Kolding. Samtidig er jeg også glad for, at fonden på den måde er med til at fejre Koldinghus og byens jubilæum”, fortæller Morten Skov i en pressemeddelelse.

Midt i søen på øen

Legeborgen kommer til at ligge på den lille ø midt i Legeparkens sø og placeringen bliver dermed identisk med Koldinghus' placering ved Slotssøen. Legeborgen er designet af den prisvindende tegnestue MONSTRUM, og mini-Koldinghus bliver fyldt med gemmesteder og overraskelser

Forventningen er, at den nye legeborg står klar til sæsonåbning af Legeparken næste år i april.srj

Publiceret: 13. Juni 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere