Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kolding-dreng bliver landsformand for SF Ungdom

Jacob Klivager Vestergaard, der er vokset op i Kolding, er blevet ny landsformand for SF Ungdom. Han overtager efter Nanna Bonde, der har siddet på posten i to år.

Efter to år på posten stopper Nanna Bonde som landsformand for SF Ungdom. I stedet har de valgt en ny, Jacob Klivager Vestergaard, som skal repræsentere organisationen. Han er opvokset i Skovparken i Kolding.

"Jeg er både stolt og glad for at få muligheden for at repræsentere hele SFU, og nu glæder jeg mig til at komme i gang med at rykke Danmark i en rødere retning," lyder det fra den nye formand i en pressemeddelelse.

På SF Ungdoms landsmøde I Høje Taastrup i påsken faldt valget afsted, hvor der har været særligt fokus på økonomi, klima og fællesskab.

Det er da også særligt fællesskabet som Jacob det kommende år vil forsøge at sætte i fokus:

"Jeg mener, at højrefløjen har haft held til at smadre vores fællesskab med nedskæringer på både uddannelse, arbejdsmarked og det sociale område. Særligt det sociale område er vigtigt, da jeg er voksede op i et hjem med få midler."

Jacob Klivager er 26 år, har en kandidat i politik og administration fra Aalborg universitet og er opstillet til folketinget i Aalborg Vest.  

Publiceret: 18. April 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere