Der findes både flotte kjoler og smukt brugskunst i butikken, der har til huse på hjørnet af Søndergade og Riberdyb.
Der findes både flotte kjoler og smukt brugskunst i butikken, der har til huse på hjørnet af Søndergade og Riberdyb.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Janne K er tilbage i Kolding midtby

Den populære dametøjsforretning Janne K er de næste tre måneder tilbage i bybilledet

Af Emma Biørn Fish

 På hjørnet af Søndergade og Riberdyb kan man frem til udgangen af Juli atter shoppe blandt dametøj, brugskunst og accesories, efter at den populære forretning slog dørene op den 10. april.

“Janne K er en butik fyldt med lækre varer - både Jannes eget design, men også det tøj, som hun køber hjem fra Italien,” fortæller Anne Larsen, der bestyrer butikken til dagligt.

I første omgang er lokalerne lejet frem til udgangen af juli, men er der grobund for en varig forretning, satser damerne bag - Anne Larsen og kvinden bag mærket, Janne Krath - på blive i lokalet.

“Vi har allerede nu haft mange kunder forbi, som er glade for at se os igen, og turisterne strømmer til, så det ser lyst ud på nuværende tidspunkt,” fortæller Anne Larsen.

Hvor hun til dagligt styrer butikken, står Janne Krath både bag indkløb af tøj og design af sit eget mærke, Janne K: Et udvalg af lækre hør-varer, som sælges i butikken.

“Janne designer både tøj og glaskunst, som vi så sælger her i butikken. Vi har tøj til alle, i en rimelig prisklasse og modellerne findes i store størrelser, så vi bestræber os på at være en forretning for alle,” forklarer Anne Larsen.

Publiceret: 15. April 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere