Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrud: Gerningsmænd flygtede med 200 km/t og kørte galt

Fredag nat udviklede et indbrud hos Ekspert i Østergade i Vamdrup sig en smule mere dramatisk end gerningsmændene nok havde planlagt.

Klokken 20.00 om aftenen smider de to en flise gennem ruden til butikken og de får fragtet adskillige fladskærme, tablets og Ipads ind i bilen. Mens de to tyve læsser tyvekosterne i bilen kommer der flere vidner til som forsøger at stoppe indbruddet. De får smadret bagruden på den splinterny Mercedes som de to tyve er kørende i, men det lykkedes ikke at tilbageholde de to mænd.

Politiet bliver tilkaldt og får kontakt med tyvene på motorvejen. Men politibilen har mere end svært ved at følge med den hurtige Mercedes der kører op mod 200 km/t. Turen ender dog omkring Hylkedalsafkørslen hvor bilen på grund af den høje fart forulykker. Inden politiet når frem, er de to tyve dog stukket af, og på trods af en ihærdig indsats med hundepatruljen, så slipper de to fartglade indbrudstyve væk. Politiet kan efterfølgende konstatere, at bilen som de to mænd har fået godt og grundigt smadret, er en udlejningsbil, som ikke er tilbageleveret. Men det efterlader dog ordensmagten med navnet på, hvad de formoder er den ene gerningsmand. En mand som allerede er kendt af politiet.

Tyvekosterne er nu i politiets varetægt, og jagten på de to gerningsmænd er i gang.

Publiceret: 29. April 2013 09:51
¨
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere