Omkring 300 kg affald indsamlede frivillige fra Hylke-Tandholt Beboerforening ved Ren Dag 2016.Pressefoto
Omkring 300 kg affald indsamlede frivillige fra Hylke-Tandholt Beboerforening ved Ren Dag 2016.Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gør forårsrent i naturen

Ryd op i dit lokalområde, når Danmarks Naturfredningsforening og Kolding Kommune holder Ren Dag

Søndag 2. april kan du være med til at gøre forårsrent i naturen eller i dit lokalområde, når Kolding Kommune er med i Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling, Ren Dag.

”Jeg håber, at rigtig mange vil melde sig til Ren Dag igen i år og bruge et par timer på at gøre hovedrent i naturen sammen med familie, naboer og venner,” siger skov- og landskabsingeniør Lars Termansen Barsballe fra Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

29 institutioner er med

Frem til 24. marts kan alle tilmelde sig affaldsindsamlingen eller tilslutte sig en af de allerede planlagte affaldsindsamlinger.

Danmarks Naturfredningsforening sørger for sække og informationsmateriale, mens Kolding Kommune efterfølgende henter det indsamlede affald på en aftalt adresse.

”For yderligere at skabe en hyggelig dag kan foreninger, der deltager i indsamlingen, få refunderet udgifter til kaffe og morgenbrød eller sodavand og pølser til indsamlere,” oplyser Lars Termansen Barsballe.

Også skoler og daginstitutioner deltager i affaldsindsamlingen. Da tilmeldingsfristen udløb for disse grupper, var 29 skoler og daginstitutioner fra Kolding Kommune tilmeldt Ren Dag 2017.

srj

Publiceret: 19. Marts 2017 18:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt