Der er 841 perler på 1 plade, der er 75 plader i PerlePladeVæg, altså 841 x 75 =  i alt 63.075 perler, hvilket passer meget godt til indbyggertallet i Kolding - en perle til hver !
Der er 841 perler på 1 plade, der er 75 plader i PerlePladeVæg, altså 841 x 75 = i alt 63.075 perler, hvilket passer meget godt til indbyggertallet i Kolding - en perle til hver !
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gademix: En perle til hver i næstekærlighedens navn

I påskeferien under Street Event i Gademix deltog børn, unge, frivillige, forældre, Koldings Borgmester, socialdirektør, to af sognets præster, Koldings ungdomspræst, syriske flygtninge og mange andre venner af Gademix i en PerlePladeWorkshop

Eventet fandt sted under ledelse af PerlePladeSyndikatet, hvor alle de deltagende sammen lavede det fineste kunstværk; en PerlePladeVæg med temaet NÆSTEKÆRLIGHED, som fremadrettet skal hedde "Kærlighedens Labyrint".

Alle er velkomne til at komme forbi Gademix i åbningstiden og se den fine PerlePladeVæg, som nu skal hænger og minder alle om en dejlig dag i fællesskabet og mangfoldighedens tjeneste.

 

Publiceret: 18. April 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere