Fremover bliver bestillingen noget nemmere ved McDonald's i Kolding, hvor man kan bestille direkte fra skærmene
Fremover bliver bestillingen noget nemmere ved McDonald's i Kolding, hvor man kan bestille direkte fra skærmene
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fremtidens McDonald's indtager Kolding

I dag åbnede McDonald's dørene for det nye koncept

Af Pia Rohde Stensen

 Som et led i genopfriskningen af McDonald's restauranter, under temaet Fremtidens Restaurant, har McDonald's restaurant på Vejlevej i Kolding netop været igennem en større ombygning. Lokalavisen fik, i forbindelse med genåbningen fredag eftermiddag, en snak med franchisetager Peter Larsen og restaurantchef Christina Flarup.

“Der er kommet otte selvbetjeningsstationer og derfor er der nu to kasser i restauranten. Maden bliver fremadrettet ikke lavet på forhånd, men bliver først lavet ved bestilling,” fortæller Peter Larsen, som er franchisetager i Kolding.

McDonald's i Kolding er den 11. McDonald's i Danmark, der bliver bygget om efter det nye koncept, som blandt andet skal skabe et bedre arbejdsmiljø for de ansatte.

“Det bør give mere ro og være mindre stressende for de ansatte,” uddyber Peter Larsen, som bakkes op af Christina Flarup.

“Det betyder forenklede arbejdsopgaver og overskud til at yde ekstra service,” fortæller hun.

Ændringerne betyder dog ikke, at der skal fyres folk, faktisk tværtimod.

“Fremadrettet vil der være flere ansatte, hvoraf flere vil indgå i produktionen og færre i service ved kasserne,” fortæller Peter Larsen.

Restauranten har med ombygningen fået et helt nyt look. Eksempelvis er det aflukkede område, hvor der tidligere blev afholdt børnefødselsdage, blevet en del af restauranten. Planen er, at der fremover kan afholdes børnefødselsdage i området ved legelandet.

Publiceret: 17. Marts 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt