Bauhaus Kolding inviterer til genbrugshandel og hygge med god samvittighed. Pressefoto
Bauhaus Kolding inviterer til genbrugshandel og hygge med god samvittighed. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Find din indre kræmmer frem

Bauhaus inviterer til bagagerumsmarked søndag 9. juli

Der er godt nyt til kræmmere på jagt efter genbrugsguld og til samlere, der trænger til at få solgt ud af gemmerne. Søndag 9. juli inviterer Bauhaus nemlig til et godt gammeldags bagagerumsmarked, hvor parkeringspladserne foran alle kædens byggevarehuse omdannes til en levende markedsplads med handel og hygge.

Støtter børn i Kenya

”Alle elsker efterhånden genbrug – også her i Kolding. Så det er da helt oplagt, at vi udnytter vores parkeringsplads til at give vores kunder og alle andre i Kolding en oplevelse, som man måske ikke lige normalt forbinder med Bauhaus. Jeg glæder mig meget til at lade byens kræmmere omdanne vores udendørsarealer til en sprudlende markedsplads fuld af liv,” fortæller Lars Dalsgaard, varehuschef i Bauhaus Kolding, i en pressemeddelelse.

Uanset om de besøgende på Bauhaus' bagagerumsmarked prutter om prisen eller ej, vil de støtte op om en god handel. Alle indtægter fra leje af stande på markedet går nemlig til den velgørende organisation Support Mombasa, der støtter udsatte børn og familier i Kenya.

srj

Publiceret: 16. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt