Alle er vekomne til Gospelmeditationen.
Alle er vekomne til Gospelmeditationen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Få pulsen ned til Gospelmeditation

En stille gospelaften i Brændkjærkirken 16. januar for alle, der har brug for indre ro og dog bevægelse.

Det er god tid til eftertanke og nærhed i Brændkjærkirken i Kolding mandag 16. januar kl. 19.30, når Kolding Gospel Fellowship (KGF) inviterer alle, der har lyst til at synge eller bare lytte med.

“GospelMeditationen er en slags Gospelgudstjeneste med en mere rolig puls og eftertænksom stemning, men gospelmusikken er stadigt omdrejningspunkt,” lover Henrik Engelbrekt Refshauge fra KGF i en pressemeddelelse.

Samtidig vil der være andre kendte elementer som lystænding, nadver og forbøn.

“Vi lever i en tid, hvor travlhed og stress er en udfordring, derfor vil vi gerne skabe en mulighed for at finde ro og indre fred. Lyset er mildt, stearinlysene tændt og roen indfinder sig gennem de stille lovsange,” fortæller han.

Foreningen Kolding Gospel Fellowship er stiftet og består af dirigenter fra 6 gospelkor i Trekantsområdet. Siden 2012 har KGF arrangeret to livlige GospelCelebrations på Godset hvert år og øveaftener lige før. Desuden har man de sidste år suppleret med to stille meditationsaftener med fokus på nærhed, eftertanke og bøn, og det har været meget efterspurgt.

“Jeg tror, der kommer så mange til GospelMeditaion, fordi vi får mulighed for at finde ind i roen og eftertanke i en hektisk hverdag. Vi går på vandring i os selv, når vi bliver ledt ind i den meditative verden i en bibelmeditation. Her kommer vi lidt tættere på os selv, vores tro og Gud helt på vore egne betingelser, og kan måske træffe nogle sunde nytårsforsæt der,” slutter Henrik Engelbrekt Refshauge.

Publiceret: 08. Januar 2017 22:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt