Forstander Irene Stapel tager det første spadestik under kyndig vejledning. Pressefoto
Forstander Irene Stapel tager det første spadestik under kyndig vejledning. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efterskole bygger nyt stort mediehus

Lunderskov Efterskole bygger et nyt mediehus på mere end 1000 m2

Forstander Irene Stapel på Lunderskov Efterskole har taget første spadestik til et byggeri på 1.120 kvadratmeter, der skal stå klar til skolestart efter sommerferien.

Lunderskov Efterskole er i kraftig vækst, og ikke mindst skolens to filmlinjer og den nye medielinje tiltrækker mange elever. Derfor er det nye mediehus også første etape af en stort tænkt udvidelse af skolen. Med tiden skal skolens areal fordobles, for der kommer stadig flere elever til. I 2012 havde skolen 97 elever og til sommer starter 162 nye elever på skolen.

“Vi skal ikke være kæmpestore, men vi vil gerne lande på omkring 190 elever. Det er stadig en overskuelig flok, og giver mulighed for nogle gode faciliteter,” siger Irene Stapel,

For at blive en skole til 190 elever skal mange af skolens centrale rum ombygges eller flyttes, og når helhedsplanen er gennemført i 2026, vil skolen have fordoblet sit areal fra cirka 5.000 kvm i dag til cirka 10.000 kvm.

I mediehuset bliver der to filmstudier, et fast TV-studie, lydstudie, undervisningslokaler, klipperum og en stor webmedieredaktion. Det sidste rum tilhører skolens nye linjefag WebMedier, hvor eleverne skal arbejde som et inhouse mediebureau med faste deadlines for at give undervisningen en virkelighed og reel værdi.

Publiceret: 14. Juni 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere