Der var ikke så mange tilskuere onsdag, men en del fandt hurtigt plads på den ny tribune.
Der var ikke så mange tilskuere onsdag, men en del fandt hurtigt plads på den ny tribune.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DM-stævne godt i gang

Så kom det store DM-stævne i ridebanespringning hos Absolute Horses på Tågerup ved Kolding godt i gang. Onsdagen er lidt en hyggedag, hvor rytterne får sig indrettet og får afprøvet den fine bane. Knap 250 ryttere var til start i fem forskellige klasser på højder fra 115 til 135 cm.

Torsdag begynder alvoren for deltagerne i Jysk Bank DRF-mesterskab for U21 med første kvalifikation. 32 ryttere stiller op. De skal videre til anden kvalifikation og finale lørdag. Fredag kommer første kvalifikation for hele 43 deltagere i A-Equipment DRF-mesterskab for U18 og for 28 deltagere i Absoolute Horsetrucks DM for senior. Begge rider anden kvalifikation og finale lørdag. En stribe tidligere danmarksmestre er med i senior-klassen i forsøget på at genvinde titlen. Det gælder bl.a. sidste års vinder Søren Møller Rohde. Også en af arrangørerne, Andreas Schou og Absolute Horses rytter Martin Neergaard er med her.

Det er Bo Bak Andersen, der er banebygger.

Der flere andre klasser end mesterskabsklasserne alle fire dage.

Publikum kan i år glæde sig over en fin nybygget tribune med godt udsyn over banen, og der bliver derudover både aktiviteter for børnene og masser af udstillinger.

Publiceret: 18. Maj 2017 18:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere