Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Kolding Kommune en studieby!

Elvis Comic

Byrådskandidat for Socialdemokraterne

Gotthardpasset 8

6000 Kolding

Kolding Kommune er en studieby med en lang række tiltag der hjælper den studerende på vej, mod den uddannelse den studerende ønsker. Studiemiljøet uden for studiet er i bedste velgående. Man har rig mulighed for at mødes med andre studerende og samtidig med det har man mulighed for at udveksle venskaber.

Jeg oplever selv, som studerende i Kolding Kommune, at mange studerende som skal tage et valg, vælger Kolding som studieby. Det er en positiv fremgang! Jeg håber fortsat at det vil være stigende, da det vil skabe nyt liv i vores Kommune. Derudover er det vigtigt at vi bevare de studerende efter deres studie – Så de ikke tager tilbage til deres ”gamle” by.

Foreningslivet og ikke mindst kulturen samt bylivet, vægtes højt for den studerende som vælger Kolding Kommune som deres studieby. Jeg mener selv, at vi i Kolding Kommune kan være stolte at vores kultur. Specielt om sommeren byder byen på mange forskellige opholdssteder i Kolding centrum, men også uden for Kolding centrum. UNESCO byen Christiansfeld, har en pragtfuld kultur som er værd at opleve. Kolding er derudover og velkendt for deres bynære strande Rebæk og Fjordbadet ved den nye badebro – som om sommeren er velbesøgt.

Jeg håber, at den positive stigning fortsætter og at flere unge studerende stadig vælger Kolding Kommune som deres studieby!

Publiceret: 17. April 2017 18:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere