Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Hold da kæft, hvor det går i Danmark

Hans Erik Adsbøl

Lucernehaven 20, Vonsild

6000 Kolding

Min overskrift, tror jeg, mange kan holde med mig i. Nogle vil sikkert tænke, hvorfor rejser han ikke fra Danmark? Nej kære venner, jeg bliver, i håbet om, at jeg på et tidspunkt kan være med til, at ændre dette for alle i Danmark.

Men hvis vi bare luller i søvn, og udbryder “vi kan intet gøre” sikke noget sludder. Når du går i valgboksen, så tøv med dit kryds, se på, hvilket parti, der vil yde noget godt for vores land, som vi er vokset op i, og som vores forældre har kæmpet og arbejdet hårdt for at forbedre, som nu er ved at falde sammen.

Det vil jeg kæmpe med næb og klør for ikke sker, men det kan forhåbentlig ikke blive værre end nu. Jeg synes, det er svært nok, men kan vi stå sammen, så tror jeg, det vil lykkes, så vores børn og børnebørn kan fortsætte med det, de er vokset op med.

Jeg vil kort her nævne nogle steder, som er helt ude ved kanten:

Vores indvandring og ikke mindst de udgifter, der er forbundet med det, det koster kassen, de penge skal jo hentes på Danmarks budget, og hvem går det så ud over - ja, prøv og gæt.

Vores skattevæsen, det sejler.

Togtrafikken, ja, det er til at græde over, ingen vil tage ansvar her. De kører aldrig til tiden. Brugt en masse penge på IC4-tog, som de nu bare kan skrotte.

Postvæsnet, nu kan vi kunne regne med at få post én gang om ugen, vores forfædre vil vende sig i graven.

Vores ambulancetjeneste i hvert fald i Region Syd. Her nedlægger man på stribe akutbiler, og når du ringer AMK centralen, bliver du udspurgt om det ene og andet, og til sidst beder dig ringe efter en taxa.

Dengang jeg sad på en vagtcentral, sagde min chef altid, “hellere køre en gang for meget end en gang for lidt”.

Det går fandme godt i Danmark- Ingen vil tage et ansvar.

Publiceret: 20. Marts 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt