Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Frem med idrætten

Søren Rasmussen

medlem af Fritids- og idrætsudvalget

Dansk Folkeparti

Primulavej 7

Kolding

 

Vi har så mange dygtige idrætsudøvere i Kolding Kommune og så mange frivillige ildsjæle der får det hele til, at fungere. Dem skal vi værdsætte og påskønne.

Ved seneste Fritids- og idrætsudvalgsmøde, fordelte udvalget 135.000 kr. til sportsmarkedsføringsaftaler med forskellige klubber i Kolding Kommune, som klare sig godt og skaber gode resultater. Tidligere har det være alene været tre store håndbold og fodboldklubber, som har nydt godt af markedsføringsaftaler med Kolding Kommune. Men med en pulje på 150.000 kr. om året, har vi nu mulighed for også at give andre et skulderklap via en aftale.

Puljen er kommet i stand efter, at Billardklubben Frem henvendte sig og spurgte om de ikke også kunne komme i betragtning, med de fine resultater de opnår. Det var der dengang ikke mulighed for, men jeg lovede at tage ønsket med til budgetforhandlingerne. Det lykkedes Dansk Folkeparti at få det gennemført og nu er de første penge så fordelt.

Der er mange dygtige klubber og udøvere i Kolding Kommune, som fortjener støtte, så vi må se om ikke vi ved de kommende budgetforhandlinger kan få puljen gjort større til næste år.

Men foreløbig kan Billardklubben Frem, Christiansfeld IF bueskydning, Kolding Kickboxing, Kolding Sejl Klub, Kolding Badminton klub og Bowlingklubben Trekanten KIF glæde sig over, at have fået aftaler og penge – og samtidig sende en venlig tanke til Billardklubben Frem og dens formand Benny Kjærsgaard, der kom med den god ide.

Publiceret: 17. Maj 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere