Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: Den kollektive trafik i Kolding er ikke optimal

Elvis Comic

Byrådskandidat (S)

Gotthardpasset 8, Kolding

Bybusserne i Kolding Kommune, har gennem det sidste stykke tid, kørt uregelmæssigt i forhold til bybusplaner som fremstår på hvert busstoppested i Kolding Kommune.

Jeg har gennem det sidste stykke tid skrevet en del om bybus-forbindelserne i Kolding. Det skyldes, at det ikke kun påvirker mig, men også mine medborgere. Ældre borgere i Kolding, yngre borgere og ikke mindst de studerende.

Bybusserne, som kører forbi uddannelsesstederne i Kolding, kommer hovedsageligt lidt før, undervisningen stopper, så de studerende har ikke mulighed for at nå deres transport til busterminalen eller banegården.

Ikke mindst vores ældre borgere i Kolding er utrolig påvirket af den offentlige transport.

Lange ventetider på busterminalen for at komme hjem, når man har været i byen for at handle eller besøge læge. Bybuschauffører som skynder sig videre, fordi de er bagud i forhold til deres køreplan.

Siden de nye bybusplaner er trådt i kraft, har det kun gået den forkerte vej i Kolding Kommune med den kollektive trafik.

Borgerne i Kolding Kommune føler sig utrygge i benyttelsen af den offentlige transport, ogr flere og flere er trætte af, at de ikke kan regne med, at bussen kommer til tiden. Et problem, der er stigende!

Flere og flere borgere klager over bybusserne, og hovedsageligt påvirkes de ældre borgere samt de studerende af den offentlige transport.

Jeg mener, at man skal vurdere om man skal gå tilbage til de gamle bybusplaner.

Publiceret: 19. Marts 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt