Billedtekst
Billedtekst
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

De første træer er plantet i den nye Evighedsskov

Nu begynder Koldings nye skov at tage form. De første træer er plantet

 Knud Steen Larsen, adm. direktør i EWII Koncernen har plantet den første gruppe gruppe træer i Evighedsskoven sammen med 4. D fra Fynslundsskolen i Jordrup.

Det bliver en skov, der får flere funktioner. Evighedsskoven vil bidrage til at beskytte grundvandet i indvindingsområdet og specielt de boringsnære beskyttelsesområder på Trudsbro Kildeplads, og så kan borgerne se frem til et rekreativt bynært skovområde som ramme om skovture og naturbesøg.

EWII Koncernen fylder i år 150 år, og plantningen af Evighedsskoven er en af koncernens jubilæumsaktiviteter og med garanti det, der sætter sig de længste spor.

”Vores koncern udspringer af det første vandværk i Vejle i 1867, og lige siden har vi haft fokus på innovative og bæredygtige løsninger til gavn og glæde for udviklingen Trekantområdet. Med Evighedsskoven sætter vi endnu et markant aftryk i lokalområdet og understreger samtidig, at vi tænker langsigtet, værdiskabende og med respekt for miljøet,” siger Knud Steen Larsen, adm. direktør i EWII Koncernen.

Ud over 4. D så hjalp energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) også med at plante træer i Evighedsskoven - nemlig et egetræ.

Publiceret: 19. Maj 2017 14:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere