Butikken og virksomheden Masai fejrer 25 års jubilæum 21. og 22. april. 
Pressefoto
Butikken og virksomheden Masai fejrer 25 års jubilæum 21. og 22. april. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Dansk virksomhed fejrer 25 år i byen med bobler

 Den danske modevirksomhed Masai fylder 25 år og er blevet til en stor international virksomhed. Jubilæet bliver fejret med bobler i Masais butikker og med mulighed for at vinde en komplet personlig styling udført af Masais chefdesignere.

Masai blevet stiftet 19. april 1992 i København og har haft positiv vækst gennem alle årene. I dag har Masai mere end 200 ansatte og sælger over halvanden million stykker tøj årligt på 26 markeder. Senest har de amerikanske kvinder taget Masais design til sig. Modevirksomheden har foruden webshop også 30 egne butikker i Danmark, Norge og Sverige, hvoraf de 10 er åbnet inden for det seneste år.

”I 25 år har vi klædt kvinder på, så de føler sig smarte og godt tilpas præcis, som de er,” lyder det fra adm. direktør Sune Bjerregaard, der fortsætter:

”Vi er kendt for prints, farver og for at tilbyde en lang række pasformer, så alle kvinder kan finde tøj, der passer til netop deres stil. Ved både at have fokus på høj kvalitet og godt design, formår vi at skabe tidløse klassikere, der ser godt ud år efter år,” slutter Sune Bjerregård.

Butikschef i Kolding Storcenter, Lillian Hansen tilføjer:

”Vi glæder os til at fejre vores jubilæum med kunderne. Fredag 21. april og lørdag d. 22. april serverer vi bobler, frugt og kage.”

Publiceret: 17. April 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
ANNONCER
Se flere