Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Cirkus Arena åbner sin eventyrbog i Kolding

Motor Mille styrer slagets gang, når Arena for første gang nogensinde åbner op for sin store eventyrbog med magiske cirkushistorier fra hele verden. Det sker mandag den 29. og tirsdag den 30. maj i det store rødgule cirkustelt på cirkuspladsen

Denne sæson tager Cirkus Arena hul på en helt nytænkt cirkusforestilling med nyskrevne cirkushits, som tager børn og voksne med ind i eventyrenes magiske verden.

Den nye form er blevet godt modtaget blandt publikum og anmeldere, og i Cirkus Arena glæder de sig over alle de stjerner, som er drysset ned over forestillingen.

Cirkusdirektør Benny Berdino fortæller i en pressemeddelelse:

”Den begejstring vi oplevede for forestillingen i hovedstaden, hvor vi lagde ud, oplever vi også her i Jylland. Når publikum efter forestillingen sender os respons på deres cirkusoplevelse er der topkarakterer på stribe. Det er fantastisk at opleve.”

Det har altid været Mille Goris drøm at få lov til at skabe sin egen cirkusforestilling. At publikum har taget så godt imod den varmer derfor naturligvis. Mille Gori fortæller:

”Som barn var jeg fuldstændig fascineret af cirkus' magiske univers, og jeg var faktisk klar til at stikke af med et, da jeg var seks år gammel. Dén var mine forældre dog ikke helt med på, så min mor lærte mig, at jeg sagtens kunne have et helt cirkus i haven, hvis blot jeg brugte min fantasi. Nu er drømmen blevet til virkelighed, og jeg nyder at komme rundt i landet”.

Cirkus Arena gæster Kolding mandag den 29. og tirsdag den 30. maj kl. 17.

Publiceret: 14. Maj 2017 18:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere