Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

BlueKolding vandt en Danish Design Award

Der var både bifald og royale håndtryk til BlueKoldings direktør, Per Holm, og designer Birkir Gudmondsson ved Danish Design Awards 2017. BlueKolding vandt prisen i kategorien “Clean Solutions” i konkurrence med blandt andre den internationalt anerkendte

Og vinderen i kategorien Clean Solutions er … BlueKolding!” lød det fra værten ved sidste uges Danish Design Awards, Ane Cortzen. Til taktfaste klapsalver kunne BlueKoldings direktør, Per Holm, og designer Birkir Gudmondsson gå på scenen og modtage prisen, et forgyldt “D”, fra Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik.

Ikke nok med, at Koldings miljø-, energi- og klimaselskab i kategorien Clean Solutions var i direkte konkurrence med blandt andre Bjarke Ingels. BlueKolding kom i fornemt selskab med blandt andre Grundfos, Noma, og GoMore der vandt priser i andre kategorier.

Det var opvarmningen af de 83 orange ungdomsboliger i Design City i Kolding med energien fra spildevand, der indbragte BlueKolding prisen og hæderen ved mandagens internationale prisfest i København.

“Det var en fantastisk oplevelse og en stor anerkendelse af den måde, som alle, både medarbejdere og bestyrelse i BlueKolding, arbejder og tænker på. Vi arbejder for en verden, hvor intet går til spilde, og det er projektet her et godt eksempel på,” siger direktør Per Holm i en pressemeddelelse og fortsætter:

“Vi tror på, at vi er nødt til at hæve ambitionsniveauet for vores miljø- og klimaindsats. Det er ikke nok at gøre mindre skade, end vi har gjort hidtil, ved f.eks. bare at rense spildevandet, så det er rent, når det bliver ledt tilbage i naturen. Når det også indeholder energi, f.eks. i form af varme og næringsstoffer, så er vi nødt til at udnytte det, og dermed gøre mere gavn.”

Publiceret: 14. Maj 2017 10:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere