Caption
Caption
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Bedre forhold for udendørs motion

Kolding Byråd har sagt god for at bevilge penge til tre outdoor-ruter

750.000 kroner. Det er prisen, der skal anvendes til at forbedre og skabe mulighed for nye outdoor ruter i og omkring Kolding.

På byrådsmødet 29. maj godkendte byrådet bevillingen, der skal bruges på tre projekter.

Dels vil man på Apotekerengen mellem Nr. Bjertvej og Lyshøj Allè i Kolding skabe nye stier, der skal gøre området mere tilgængeligt. Søen er kun et par år gammel, og beboerne i området har efterspurgt bedre adgang til det rekreative område, der nu engang er ved sådan en sø.

Derudover skal Kløverstierne, som er fire stier med forskellig længde og sværhedsgrad, forbedres med boardwalks ved Sortebro nær stadion. Her er stien i våde perioder umulig at bruge, så det skal forbedres. Desuden forbedres afmærkningen af de fire stier.

Det tredje område er Hylkedalen og Seest Fritidslandskab, som er udpeget som et hotspot i Outdoorstrategien med det formål at fremme actionprægede aktiviteter og højne de rekreative interesser i området. Staten har bevilliget midler til klimafyrtårnsprojektet ved Seest Mølleå, der skal genslynge åen og opmagasinere overfladevand i perioder med meget nedbør. Samtidig er lokale kræfter meget interesseret i at etablere et nyt elite MTB-spor i området og etablere et såkaldt trailcenter.

Pengene er fundet i budgettet for henholdsvis 2017 og 2018.

Publiceret: 14. Juni 2017 07:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Annonce
Fik du læst
Annonce
ANNONCER
Se flere