Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

40 års jubilæum som medarrangør af Kolding-Løbet

Kai Erik Dahgren fra Kolding KFUM Atletik og Motion kan i år fejre 40 års jubilæum for sin deltagelse i at arrangere Kolding-Løbet.

I 1977 blev han opfordret til at gå ind i bestyrelsesarbejdet omkring Kolding KFUM Atletik og Motion.

Det var et helt naturligt valg for ham, da han havde to børn som særdeles aktive medlemmer.

På dette tidspunkt var en del af bestyrelsesarbejdet også at være med til at arrangere Kolding-Løbet.

Nu er hans børn forlængst voksne, men alligevel har Kai Erik Dahlgren uegennyttigt brugt al sin fritid for at kunne skabe rammer for gode oplevelser for andre, skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Igennem årene har Kai Erik Dahlgren været tildelt mange forskellige arbejdsopgaver, men gennem de sidste mange år har han stået for planlægningen af 3 – 5 og 10 km. ruterne i Marielundskoven. Endvidere har det også været hans opgave at have kontakt til alle hjælpere på denne dag. En stor opgave, da foreningen har kontakt med mere end 100 personer for at hjælpe til ved Kolding-Løbet.

I 2004 gik Kolding KFUM Atletik og Motion sammen med Kolding Orienteringsklub om at arrangere Kolding-Løbet, og fik oprettet foreningen Kolding-Løbet. Overskuddet fra løbet går udelukkende til ungdomsarbejdet i de to klubber.

Et motionsløb som har stor lokal opbakning af både sponsorer, Kolding Kommune og de mange deltagere.

Igen i år har borgmester Jørn Pedersen lovet at komme og affyre det første startskud søndag den 28. maj kl. 13.00 for 10 km ruten – herefter bankdirektør Bjarne Clausen fra Spar Nord til 5 km ruten, rektor for Kolding Gymnasium Momme Mailund for 5 km skoleelever. For at fejre Kai Erik Dahlgren 40 års jubilæum har vi bedt ham om  at affyre det sidste startskud for Kolding Løbet 2017  for 3 km motionsruten.

Publiceret: 15. Maj 2017 16:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Kolding

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere